Zaterdag 22 augustus klonk de laatste keer het startschot voor

de Boekelse Skeelertocht

De laatste, de 20ste!

Na een korte terugblik op 20 jaar skeelertocht, waar, bij de eerste keer in 1995; 8 rijders en na een aantal jaren ruim 400 deelnemers aan de start stonden, begonnen na het confetti startschot 93 rijders aan de tocht.
Wij als organisatie kijken terug op een heel geslaagde dag.
Dank aan iedereen die deze tocht mogelijk heeft gemaakt:
verkeersregelaars van wielertourclub Boekel en M.A.C. Mova, dames en heren van de verzorgingsposten op locatie, de vliegende verzorgingspost, de dames van de inschrijfadministratie, voorrijders, chauffeurs bezemwagens, EHBO, parcourcontrole, fotograaf, Tennisclub Boekel
en natuurlijk onze sponsoren;
Electroworld Wim v.d. Broek en Slijperij van de Laar.