Vrijdag 28 oktober & 4 november.

Veel kinderen uit Boekel en omgeving kwamen weer naar het plein en verzamelden onder de disco lampen. Vriendjes, vriendinnetjes, klasgenootjes maar ook familie kwam bij elkaar om een gezellige avond te skeeleren. Niet alleen kinderen met skeelers zijn welkom. Ook lopend, met loopfietsje of stepjes ben je welkom. Gezelligheid staat voorop, blije kindersnoetjes… daar doen we het voor. Ook de kleine kinderen van groep 1 of zelfs jonger gaan trots over het plein heen, ze herkennen kinderen van school en spelen leuk mee. De eerste vrijdag hingen er grote spoken en was er Halloween versiering, ook leden van het bestuur waren verkleed. De tweede avond bleven de spoken thuis, maar waren er nog wel diverse kinderen die verkleed waren.

In het voorjaar staan de datums alweer vast, vrijdag 17 maart en vrijdag 24 maart 2023. Zet ze alvast vast in de agenda, zo mis je niets.
Ook willen we er in het voorjaar een nieuw thema aan hangen, hier later meer over. Wil je al het nieuws volgen? Wordt dan ook lid van onze facebookpagina!

Skeelergroep Boekel | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.